Tragac

Radio televizija BosTel je osnovana 2001 godine. Kontinuirano do januara 2007 godine smo emitovali program na zemaljskoj mreži na području grada CHICAGA za oko 40.000 građana BiH, ali i drugih pripadnika naroda i narodnosti Ex Jugoslavije i Balkana.
  Veoma zanimljiva, dinamična i nadasve šarolika programska šema doprinijela je ogromnoj popularnosti RTV BosTel, tako da smo TV signal proširli i za grad SAINT LOUIS gdje boravi oko 70.000 BiH građana. Istovremeno sa TV programom razvijali smo i radio program koji je emitujući svoj signal kako na zemaljskoj mreži grada CHICAGA, dodatno emitovan i putem interneta, tako da smo za kratko vrijme postali najslušanija radio stanica u USA a i nekim evropskim zemljama. Razgranata mreža radio i tv dopisnika iz cijele BiH ali i USA dodatno je doprinijela kvaliteti programa. 
 Sve veći broj zadovoljnih i slušalaca, ali i klijenta koji su tražili usluge RTV BosTel ubrzalo je proces proširenja TV signala na cijelu Sjevernu Ameriku i Kanadu.
  U mjesecu januarau 2007 godine počeo je sa emitovanjem satelitski signal TV BosTel i od tada do danas imponzantan broj pretplatnika sa prostora cijele Ex Jugoslavije i Balkana su dokaz kvaliteta ove renomirane TV kuće koja je postala sastavni dio svakog domaćinstva.
  Naš sloga je "Jedna za sve" dovoljno govori o nastojanju menadžmenta TV BosTel da budemo servis građana balkanskih zemalja u Sjevernoj Americi i Kanadi. 
 DOMAĆA, MLADA, URBANA, MODERNA, OBJEKTIVNA i DINAMIČNA to je RTV BOSTEL

BH Shipping Services

CarpetTime

Carpettime

ADVERTISEMENT

Online Visitors

We have 33 guests and no members online

Ulaz za registrovane

Pratite nas

  •  

Marketing

  • info@rtvbostel.com
    marketing@rtvbostel.com
    sms@rtvbostel.com
    satelit@rtvbostel.com

 IPTV MAPA POKRIVENOSTI