Tragac

 Ljepšem spolu besplatan ulazak na Pecaru za pravu podršku protiv Čelika

ŠIROKI BRIJEG – Nogometaši Širokog Brijega imaju poprilično tešku zadaću u uzvratnom dvoboju poluzavršnice Kupa Bosne i Hercegovine s obzirom da Čelik ove srijede (početak utakmice je u 19 sati) stiže s prednošću od 2:0 iz prvog dvoboja i objektivno je bliži ukupnoj pobjedi i plasmanu u finale.

"Zakarić je ozlijeđen i najvjerojatnije neće igrati, Ivanković ima tri žuta kartona, a Kordić ne konkurira za sastav, možda i do kraja sezone, a ne samo za ovu utakmicu" - ističe u najavi utakmice Slaven Musa, šef stručnog stožera NK Široki Brijeg.

Međutim, istaknuo je trener Musa na današnjoj (utorak) konferenciji za novinare, nema traženja alibija, jedanaestorica koja istrče sutra navečer na travnjak Pecare moraju pružiti maksimum i sve učiniti da se poništi Čelikovu prednost iz Zenice te pobijedi sa što većom razlikom i po treći puta uzastopce uđe u finale Kupa BiH.

U momčad se, u vršak napada, vraća Marić, a na gol će ponovno Luka Bilobrk kojeg nije bilo u prvoj utakmici poluzavršnice Kupa, no zbog rođenja sina njegovo odsustvo je bilo opravdano.

Sada neće biti prvog vratara Čelika Adija Adilovića, a kako sami Zeničani ističu za njih je to veliki hendikep s obzirom da je Adilović ponajbolji vratar Premijerlige BiH i oni adekvatnu zamjenu za ovog vratara jednostavno nemaju.

"Istina, mi imamo dva dosta podjednaka vratara, rotiramo ih, oba brane, dok u Čeliku to nije slučaj i ovaj izostanak za njih može biti dosta nezgodan. Opet, ako mi ne budemo pravi, ako ne budemo napadali, vratar im i ne treba, ali ako pružimo svoj maksimum teško će ih bilo kakav vratar izvući" - konstatirao je Musa.

Jedan od pouzdanijih širokobrijeških igrača ove sezone je i Dino Ćorić, koji je naglasio kako očekuje tešku utakmicu, ali i da Široki strpljivom i pametnom igrom, uz potporu s tribina, može polučiti uvjerljivu pobjedu i nadoknaditi minus iz Zenice (0:2).

Za utakmicu Široki Brijeg – Čelik, kao i za sve preostale domaće utakmice „Plavo-bijelih" do kraja sezone, besplatan je ulaz za pripadnice ljepšeg spola.

Široki Brijeg će utakmice s Čelikom najvjerojatnije započeti u sastavu:

Bilobrk - D. Džidić, I. Džidić, Špikić, J. Barišić, Plazonić, Pehar, Peko, Wagner, Ćorić, Marić.

BH Shipping Services

Temperatura

62°
16°
°F | °C
Cloudy
Humidity: 59%
Sat
Breezy
60 | 72
15 | 22
Sun
Scattered Showers
56 | 66
13 | 18

Sport

 • 1
 • 2
 • 3

CarpetTime

Carpettime

ADVERTISEMENT

Online Visitors

We have 10 guests and no members online

Ulaz za registrovane

Pratite nas

 •  

Marketing

 • info@rtvbostel.com
  marketing@rtvbostel.com
  sms@rtvbostel.com
  satelit@rtvbostel.com

 IPTV MAPA POKRIVENOSTI